این بیماران ممکن است به سندروم پس از مراقبتهای ویژه مبتلا شوند. این سندروم شامل تجربه ترکیبی از اختلالات روانی، جسمی و شناختی است که به دلیل ماندن طولانی مدت در بخش مراقبتهای ویژه ایجاد میشود. از دست دادن عزیزان بر اثر کرونا، انزوا، از دست دادن امنیت شغلی و ترس از این بیماری همگی عوامل کافی برای تشدید مشکلات روانشناختی از جمله افسردگی است برخی دیگر اضطراب و استرس ناشی از ابتلای خود یا خانوادهشان را تجربه کردند. در همین حال، ویروس کووید19 خود به تنهایی میتواند منجر به عوارض عصبی و روانی از جمله هذیان، خلق تحریک پذیر و سکته شود. افرادی که سابقه بیماریهای روانی را دارند از ریسک بیشتری برای مبتلا شدن به افسردگی پس از ابتلا به کووید 19 برخوردارند.
طبیعی است که بعد از تولد فرزندتان کمی نگران باشید. شما میخواهید بدانید که آیا او به خوبی غذا میخورد یا به اندازهی کافی میخوابد؟ آیا خودتان برای استراحت کردن فرصت پیدا میکنید؟ چگونه هم از کودک مراقبت کنید و هم به کارهای خانه برسید؟ اما گاهی اوقات میزان نگرانیها از حد طبیعی بیشتر است. اگر اضطراب غیرقابل کنترل است، بیشتر اوقات آن را تجربه میکنید یا باعث بیدار نگه داشتن شما در طول شب میشود، ممکن است به اضطراب پس از زایمان مبتلا شده باشید. بیشتر شما احتمالاً با افسردگی پس از زایمان آشنا هستید. اما اضطراب پس از زایمان ناشناختهتر است و دربارهی آن تحقیقات کمتری انجام شده است. به همین دلیل، تصمیم داریم در این مقاله از تیم تخصصی دکتر مرجان محمدیان یک نگاه دقیقتری به این نوع اضطراب داشته باشیم. اگر میخواهید دربارهی علائم و روشهای درمان اضطراب بعد از زایمان اطلاعات بیشتری کسب کنید، با ما تا انتهای این مقاله همراه باشید.
خواب کافی و باکیفیت شبانه برای هر شخصی ضروری و لازم است تا شخص بتواند انرژی لازم برای انجام کارهای روزانه را داشته باشد. خواب کافی و استرس، اضطراب و افسردگی با هم ارتباط نزدیکی دارند و بر هم اثر می گذارند. یعنی اگر شخص خوب نخوابد، علائم مشکلات روانی او تشدید می شود و برعکس. در این مقاله، درباره استرس، اضطراب و افسردگی و ارتباط آنها با بی خوابی و نحوه درمان آنها توضیح خواهیم داد.برای یادگیری روشهای مدیریت استرس، بهبود روابط و حل مشکلاتتان میتوانید از روانشناسان تیم تخصصی دکتر مرجان محمدیان کمک بگیرید.
تاثیر ورزش بر افسردگی به صورت علمی و تجربی ثابت شده است. در اختلال افسردگی، انتقال دهندههای عصبی مغز دستخوش تغییراتی میشوند. ورزش با تعدیل کردن اثرات افسردگی بر مغز، در بهبود یافتن افسردگی موثر واقع میشود. متاسفانه سالانه عده زیادی به اختلال افسردگی مبتلا میشوند و از آن رنج میبرند. اختلالی که با توجه به شدت علایم افسردگی، اثرات منفی بر روابط اجتماعی، حرفه شغلی یا تحصیلی تان خواهد گذاشت. اگر به صورت دقیق تر می خواهید با این موضوع آشنا شید، تا آخر همراه ما باشید.
افسردگی جزو قابل درمان ترین اختلالات ذهنی است. بین 80% تا 90% افراد دچار افسردگی نهایتا به خوبی به درمان جواب می دهند. تقریبا در مورد همه بیماران، علائم بیماری تا حدودی رفع می شود. قبل از تشخیص و درمان، یک متخصص سلامتی باید معاینه تشخیصی کاملی انجام دهد که شامل مصاحبه و معاینه جسمی باشد. در برخی موارد، تست خون ممکن است انجام شود تا اطمینان حاصل شود افسردگی به خاطر عوارض پزشکی مثل مشکل تیروئید یا کمبود ویتامین نیست (معکوس کردن علت پزشکی می تواند باعث تسکین علائم شبیه افسردگی گردد). معاینه، عالئم خاص را مشخص خواهد نمود و سابقه خانوادگی و پزشکی و همین طور عوامل فرهنگی و محیطی را بررسی می کند تا تشخیص مناسب و تعیین نحوه اقدام حاصل گردد.
افسردگی (اختلال افسردگی ماژور) یک بیماری پزشکی شایع و جدی است که روی نحوه تفکر، احساس و رفتار شما تاثیر سوء می گذارد. خوشبختانه این بیماری قابل درمان است. افسردگی باعث ایجاد حس غم و از بین رفتن علاقه به فعالیت هایی می شود که زمانی از آن ها لذت می بردید. این بیماری می تواند به طیفی از مشکلات عاطفی و جسمی منجر گشته و عملکرد شما را در خانه و محل کار سلب نماید.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دکتر مرجان محمدیان می باشد.
طراحی و پیاده سازی توسط تیم تخصصی وطن دیزاین