ازاختلال دو قطبی با عنوان افسردگی شیدائی نام برده میشد. همانگونه که از نام قبلی استنباط میشود کسی که دچار اختلال دوقطبی است دچار نوسانات خلقی شدید میباشد.این نوسانات معمولا هفته ها یا ماها طول میکشد و با انچه مردم عادی در زندگی روزمره تجربه میکنند بسیارمتفاوت است.
خلق افسرده: احساس شدید افسردگی
خلق شیدا: احساس شادمانی بسیار و ناامیدی
خلق مختلط: همراه با بیقراری و فعالیت بیش از اندازه ناشی از شیدائی
اختلال دوقطبی انواع مختلفی دارد و یک بیماری روانی است که با نوسانات خلقی زیاد و تغییرات در سطح تمرکز و توانایی انجام کارهای روزمره شناخته میشود. افرادی که دچار اختلال دو قطبی نوع 1 هستند، بین حالاتی از افسردگی شدید و خوشحالی زیاد، به صورت متناوب به سر میبرند، که به آن مانیا یا شیدایی نیز میگویند. اختلال دو قطبی نوع دو، بسیار شایعتر است و علائم مانیک یا شیدایی کم شدتتری دارد که به آن هیپومانیا میگویند.
علائم اختلال دو قطبی در طیف گستردهای از نسبتاً خفیف تا شدید قرار میگیرند و خلق و خوهای بد و خوب میتوانند نتیجهی حوادث موقتی یا شرایط ناپایدار و آنی باشند، نه یک بیماری روانی. بنابراین تشخیص اختلال دو قطبی میتواند بسیار سخت باشد. فقط یک روانپزشک میتواند تشخیص دهد که آیا فرد دچار یک عارضهی روانی است یا خیر، اما علائمی وجود دارند که نشاندهندهی اختلال دو قطبیاند.
اعتماد به نفس بالا چیز خوبی است؛ اما در مورد کسی که اختلال دو قطبی دارد، اعتماد به نفس زیاد میتواند منجر به تصمیمگیریهای نادرست شود. افرادی که اختلال دو قطبی دارند، احساس خودبزرگبینی میکنند و وقتی در فاز شیدایی هستند، به پیامدها نمیاندیشند. این اتفاق باعث میشود خطراتی بکنند و دست به رفتارهای نابهنجاری بزنند که در حالت عادی روی نمیدهد
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دکتر مرجان محمدیان می باشد.
طراحی و پیاده سازی توسط تیم تخصصی وطن دیزاین
مطمئن باشید که نظرات شما بسیار دقیق مطالعه خواهد شد و به آن پاسخ خواهیم داد ، هر نظری که برای ما می نویسید قوت قلبی برای حال ما خواهد بود