آیا تا به حال در مورد اختلال اجتماع گریزی چیزی شنیده اید؟ هر انسانی ممکن است تجربه حضور در یک موقعیت اجتماعی استرس زا را داشته باشد و ترس و نگرانی بابت مواجه شدن با آن موقعیت او را دچار علائمی نظیر لرزش صدا، عرق کردن دست و تپش قلب کند. حضور در اجتماع و اجتماعی شدن برای بیشتر افراد کار سختی است. اختلال اجتماع گریزی زمانی در یک فرد ایجاد می شود که توانایی مدیریت استرس در چنین موقعیت هایی را نداشته باشد. شاید به ظاهر برای بیشتر افراد برقراری ارتباط چشمی و مکالمه های کوتاه کار سختی نباشد اما اگر به اختلال هراس اجتماعی دچار باشید این ارتباطات برای شما بسیار سخت است و همیشه در تلاش هستید تا راه فراری برای موقعیت ها پیدا کنید.
نحوه درمان اختلال اجتماع گریزی
شاید تصور عمومی بر این باشد که اختلال اجتماع گریزی و درمان اختلال اجتماع گریزی طبیعی است و هر شخص تا حدودی نشانه هایی از این علائم دارد اما اکثر افرادی که دچار اختلال اجتماع گریزی هستند، اگر درمان نشوند بیشتر جنبه های زندگی آن ها را تحت تأثیر قرار می دهد. وقتی فرد مدام در موقعیت های مختلف ترس از قضاوت شدن توسط دیگران، ارزیابی منفی و یا تأیید نشدن قرار دارد و نگران رفتار خود، مرکز توجه بودن، احمق به نظر رسیدن و عجیب یا حوصله سر بر بودن باشد از حضور در آن موقعیت اجتناب می کند و اگر به ناچار در آن موقعیت حاضر شود متحمل استرس زیادی است.
اما تمام این علائم زمانی آزار دهنده هستند که زندگی روزمره ی فرد را مختل کنند و فرد نتواند با دوستان، همسر، خانواده، همکاران و … ارتباط برقرار کند و رفته رفته دچار افسردگی و سوء مصرف الکل شوند. در زیر سعی داریم برای افرادی که از این اختلال رنج می برند راهکارها و شیوه های درمانی مؤثری را معرفی کنیم.
تمامی حقوق مادی و معنوی این سایت متعلق به سایت دکتر مرجان محمدیان می باشد.
طراحی و پیاده سازی توسط تیم تخصصی وطن دیزاین
مطمئن باشید که نظرات شما بسیار دقیق مطالعه خواهد شد و به آن پاسخ خواهیم داد ، هر نظری که برای ما می نویسید قوت قلبی برای حال ما خواهد بود